Vrijwilligerswerk in Emmeloord


emmeloord.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Vrijwilligerswerk in Emmeloord
Antonius Emmeloord
Antonius ziekenhuis emmeloord // nieuws. antonius ziekenhuis emmeloord
http://www.antonius-emmeloord.nl/het-antonius-ziekenhuis-sneek-emmeloord-is-het-patientvriendelijkste-ziekenhuis-van-heel-nederland-.htm?steID=4&itmID=5021

Brandweer
Brandweer.nl/flevoland - vrijwilligers noordoostpolder. vacatures voor vrijwilligers in de noordoostpolder.
http://www.brandweer.nl/flevoland/actueel/vacatures/?ActItmIdt=3100

Interaktcontour
Interaktcontour
http://www.interaktcontour.nl/nieuws/gezocht-vrijwilligers-voor-nl-doet-in-emmeloord

Kringloopwinkels
Kringloopwinkel emmeloord. bekijk de informatie over de kringloopwinkel emmeloord. zoek je de openingstijden van de kringloopwinkel in emmeloord? bekijk dan hun website.
http://www.kringloopwinkels.net/kringloopwinkel-emmeloord.php

Mcemmeloord
Vrijwilligers | mc emmeloord ziekenhuis. de mc|groep een algemeen ziekenhuis. wij werken op drie locaties, namelijk in lelystad, emmeloord en dronten.
http://www.mcemmeloord.com/werken-leren/vrijwilligers

Vrijwilligerspuntnop
Vrijwilligerspunt noordoostpolder - vacaturebank
http://www.vrijwilligerspuntnop.nl/vacaturebank

Zorggroep Onl
Zorggroep oude en nieuwe land. voor vertrouwde, regionale zorg thuis of in een zorglocatie, 7 dagen per week, 24 uur per dag.
http://www.zorggroep-onl.nl/main.asp?pid=32

Gerelateerd
 • Dinsdag bekendmaking De Deel Emmeloord
  Dinsdagmiddag wordt duidelijk of er nog iets gaat gebeuren met de plannen op De Deel in Emmeloord. De gemeente Noordoostpolder probeert al meer dan 10 jaar op dat plein een nieuw winkelcentrum met winkels, kantoren en appartement te ontwikkelen, maar er staat nog niks. Wethouder Suelmann, die de bekendmaking gaat doen, kan kiezen uit twee scenario's. Het eerste is doorgaan met projectontwikkelaar Provast. In dat geval wordt er een kleiner centrum ontwikkeld dan eerder gepland. De tweede optie is met een andere projectontwikkelaar in zee gaan. Ook in dat geval moet er een nieuw plan met een kleinere opzet worden gemaakt. Beide varianten betekenen verlies voor de gemeente. In het slechtste geval kan het verlies voor Noordoostpolder oplopen tot circa 12 miljoen euro.
 • Open tuindagen bij Lancaster Garden in Emmeloord
  EMMELOORD - Lancaster Garden aan de Lindeweg 6 in Emmeloord is tijdens het Pinksterweekend van 23, 24 en 25 mei geopend voor publiek.
 • Informatieavond Friese Poort Emmeloord en Urk over vervolg..
  EMMELOORD/URK - De komende periode oriŽnteren leerlingen uit het vmbo en havo zich weer op de mogelijkheden die zij hebben na het behalen van hun diploma.
 • SC Emmeloord sleept knap punt uit vuur
  In een boeiend tactisch schaakspel is het tweedeklasser sc Emmeloord zondag gelukt om een punt uit het vuur te slepen tegen koploper vv Heerenveen: 0-0.
 • Paasshow bij Autobedrijf Oving Emmeloord
  Renault en Dacia dealer Oving Emmeloord opent op Tweede Paasdag van 10.00 tot 17.00 uur haar deuren voor haar jaarlijkse Voorjaarsshow.
 • Vrouw gewond bij ongeval Emmeloord
  Bij een ongeval op de kruising Espelerlaan/Espelerweg in Emmeloord is zondagavond een vrouw gewond geraakt. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
 • A6 gedeeltelijk dicht tussen Lemmer en Bant na ongeluk
  De A6 tussen Lemmer en Bant is dinsdag een groot deel van de dag deels afgesloten geweest na een ongeluk waarbij een vrachtwagencombinatie betrokken was. De vrachtwagen vol met visafval was geschaard en in de middenberm beland. Vervolgens botste een auto achterop. Omdat de vrachtwagen diesel had gelekt, moest de brandweer dit eerst opruimen voor de weg kon worden vrijgegeven. Dat duurde enkele uren. Gedurende die tijd moesten automobilisten via de vluchtstrook rijden wat vertraging opleverde. #A6 Joure > Emmeloord is DICHT tussen Lemmer en Bant. Er is een vrachtwagen geschaard waarbij ook een personenauto is geraakt. — ANWBverkeer (@ANWBverkeer) February 17, 2015
 • Korfballers Emmeloord falen tegen DWA
  De spelers van kv Emmeloord/Marknesse verloren zaterdag met 12-16 van DWA. Oorzaak: collectief falen.
 • Elahuisters in finale verkiezing Duorsame Boer
  Elahuisters in finale verkiezing Duorsame Boer
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal