Vrijwilligerswerk in Emmeloord


emmeloord.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Vrijwilligerswerk in Emmeloord
Antonius Emmeloord
Antonius ziekenhuis emmeloord // nieuws. antonius ziekenhuis emmeloord
http://www.antonius-emmeloord.nl/het-antonius-ziekenhuis-sneek-emmeloord-is-het-patientvriendelijkste-ziekenhuis-van-heel-nederland-.htm?steID=4&itmID=5021

Brandweer
Brandweer.nl/flevoland - vrijwilligers noordoostpolder. vacatures voor vrijwilligers in de noordoostpolder.
http://www.brandweer.nl/flevoland/actueel/vacatures/?ActItmIdt=3100

Interaktcontour
Interaktcontour
http://www.interaktcontour.nl/nieuws/gezocht-vrijwilligers-voor-nl-doet-in-emmeloord

Kringloopwinkels
Kringloopwinkel emmeloord. bekijk de informatie over de kringloopwinkel emmeloord. zoek je de openingstijden van de kringloopwinkel in emmeloord? bekijk dan hun website.
http://www.kringloopwinkels.net/kringloopwinkel-emmeloord.php

Mcemmeloord
Vrijwilligers | mc emmeloord ziekenhuis. de mc|groep een algemeen ziekenhuis. wij werken op drie locaties, namelijk in lelystad, emmeloord en dronten.
http://www.mcemmeloord.com/werken-leren/vrijwilligers

Vrijwilligerspuntnop
Vrijwilligerspunt noordoostpolder - vacaturebank
http://www.vrijwilligerspuntnop.nl/vacaturebank

Zorggroep Onl
Zorggroep oude en nieuwe land. voor vertrouwde, regionale zorg thuis of in een zorglocatie, 7 dagen per week, 24 uur per dag.
http://www.zorggroep-onl.nl/main.asp?pid=32

Gerelateerd
 • Emmeloord/Marknesse handhaaft zich in de 2e klasse
  EMMELOORD - De korfballers van Emmeloord/Marknesse speelden zaterdag de laatste wedstrijd in de zaalcompetie gelijk tegen TDK en handhaafden zich daardoor in de tweede klasse.
 • N50 richting Kampen nog steeds dicht
  De N50 tussen Emmeloord en Kampen blijft nog de hele middag afgesloten tussen Ens en de Ramspolbrug. De weg was ook in de andere richting afgesloten maar is nu weer vrijgegeven. De afsluiting is het gevolg van een geschaarde vrachtwagencombinatie. Een deel van de aanhanger hing over de vangrail op de andere weghelft. Rijkswaterstaat is bezig met de berging van de vrachtwagen. De weg blijft tussen Ens en de Ramspolbrug naar verwachting tot 17.30 afgesloten.
 • Vrouw gewond bij ongeval Emmeloord
  Bij een ongeval op de kruising Espelerlaan/Espelerweg in Emmeloord is zondagavond een vrouw gewond geraakt. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
 • VVD Emmeloord: ontwikkeling op Deel eenvoudig houden
  EMMELOORD - De ontwikkeling van de Deel in Emmeloord moet een eenvoudig, praktisch proces blijven. "Anders lopen we het risico in langdurige procedures en besluitvormingsprocessen te verzanden die veel tijd gaan kosten'', waarschuwt VVD-raadslid Willem Keur. De partij heeft er bij wethouder Henk Suelmann op aangedronden een commissie samen te stellen die tot komende zomer de tijd krijgt om drie plannen aan de gemeenteraad voor te leggen.
 • Prijs voor Flevolands composiet in Parijs
  Twee Flevolandse bedrijven krijgen dinsdag in Parijs een prijs voor de toepassing van composiet. Composiet is een lichte, maar sterke koolstof. De onderscheiding is voor een nieuwe composieten laadschop die bedacht is door Vabo Composites en De Kuiken Groep uit Emmeloord. De vinding kan gemonteerd worden op een bestaande shovel. De schep is lichter dan de metalen variant, waardoor de shovel meer vracht kan meenemen. De laadschop is ook te zien in Parijs tijdens een innovatiebeurs.
 • Emmeloord - Getuigen gezocht van doorrijden na aanrijding
  Emmeloord - Getuigen gezocht van doorrijden na aanrijding Emmeloord| Alarmeringen.nl
 • Informatieavond Friese Poort Emmeloord en Urk over vervolg..
  EMMELOORD/URK - De komende periode oriŽnteren leerlingen uit het vmbo en havo zich weer op de mogelijkheden die zij hebben na het behalen van hun diploma.
 • Schuren doelwit van dieven
  De politie waarschuwt inwoners van Emmeloord-West voor diefstal uit schuren. Mensen wordt aangeraden om hun schuur in elk geval altijd op slot te doen. Volgens een woordvoerder zijn de afgelopen weken op ten minste twaalf plaatsen in de wijk spullen uit schuren en achtertuinen meegenomen. De dieven hadden het onder meer voorzien op fietsen, gereedschap en vishengels. Opvallend is dat de diefstallen telkens overdag of aan het begin van de avond gebeurden. Volgens de politie zijn er mogelijk jongeren bij betrokken.
 • Vader en zoon verdacht van moord in Emmeloord
  De vader en zoon die zijn aangehouden voor de brand in Emmeloord, waarbij een 54-jarige man om het leven kwam, worden verdacht van moord. Dat heeft het Openbaar Ministerie laten weten. Het voorarrest van de twee verdachten is met twee weken verlengd. Vrijdagavond woedde er brand in een woning aan de Noorderkroon in Emmeloord. Het slachtoffer werd gevonden in de slaapkamer van de woning. De verdachten zijn 23 en 49 jaar oud. De zoon is geboren in Almere en de vader in Den Haag. Waar ze nu wonen wil het Openbaar Ministerie niet zeggen om hun identiteit te beschermen.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal