Vrijwilligerswerk in Emmeloord


emmeloord.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Vrijwilligerswerk in Emmeloord
Antonius Emmeloord
Antonius ziekenhuis emmeloord // nieuws. antonius ziekenhuis emmeloord
http://www.antonius-emmeloord.nl/het-antonius-ziekenhuis-sneek-emmeloord-is-het-patientvriendelijkste-ziekenhuis-van-heel-nederland-.htm?steID=4&itmID=5021

Brandweer
Brandweer.nl/flevoland - vrijwilligers noordoostpolder. vacatures voor vrijwilligers in de noordoostpolder.
http://www.brandweer.nl/flevoland/actueel/vacatures/?ActItmIdt=3100

Interaktcontour
Interaktcontour
http://www.interaktcontour.nl/nieuws/gezocht-vrijwilligers-voor-nl-doet-in-emmeloord

Kringloopwinkels
Kringloopwinkel emmeloord. bekijk de informatie over de kringloopwinkel emmeloord. zoek je de openingstijden van de kringloopwinkel in emmeloord? bekijk dan hun website.
http://www.kringloopwinkels.net/kringloopwinkel-emmeloord.php

Mcemmeloord
Vrijwilligers | mc emmeloord ziekenhuis. de mc|groep een algemeen ziekenhuis. wij werken op drie locaties, namelijk in lelystad, emmeloord en dronten.
http://www.mcemmeloord.com/werken-leren/vrijwilligers

Vrijwilligerspuntnop
Vrijwilligerspunt noordoostpolder - vacaturebank
http://www.vrijwilligerspuntnop.nl/vacaturebank

Zorggroep Onl
Zorggroep oude en nieuwe land. voor vertrouwde, regionale zorg thuis of in een zorglocatie, 7 dagen per week, 24 uur per dag.
http://www.zorggroep-onl.nl/main.asp?pid=32

Gerelateerd
 • SC Emmeloord sleept knap punt uit vuur
  In een boeiend tactisch schaakspel is het tweedeklasser sc Emmeloord zondag gelukt om een punt uit het vuur te slepen tegen koploper vv Heerenveen: 0-0.
 • Recensie | De moord is aan de jury
  EMMELOORD - ?De twaalf gezworenen? werd geschreven voor televisie en beroemd door de briljante verfilming uit 1957. Het onderwerp ...
 • Eerlijk voedsel en gezondheid centraal bij Passage
  EMMELOORD - Passage de christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging houdt maandag 19 januari haar nieuwjaars-ledenbijeenkomst. Aanvang 19.45 uur. De vrouw ..
 • NOP wil oplossing voor asbest in afgebrand bedrijfspand
  De gemeente Noordoostpolder wil een oplossing voor het asbest in een afgebrand bedrijf aan de Produktieweg in Emmeloord. Het pand brandde in oktober uit en is sindsdien afgezet met hekken en linten. Volgens de gemeente zijn er volop gesprekken met de eigenaar en een expertisebureau om de situatie op te lossen. In de tussentijd wordt gecontroleerd of er sprake is van dreigende verspreiding van asbest door verslechterende weersomstandigheden of ondeugdelijke afzetting. Mocht er gevaar voor het milieu of de volksgezondheid dreigen te ontstaan, dan zal de gemeente ingrijpen. In het pand staan nog altijd veertig auto's van een bedrijf dat auto's restaureert. Zolang het asbest niet is weggehaald, mag het bedrijf de auto's en andere inventaris zoals gereedschap niet weghalen.
 • Start nieuwe beeldende cursussen bij het Muzisch Centrum
  EMMELOORD - Het Muzisch Centrum biedt een gevarieerd aantal beeldende cursussen en binnenkort begint de tweede seizoenshelft met de mogelijkheid om nu weer
 • Weerbericht | 21 januari 2015: Kwakkelweer
  Ook deze eerste weken van 2015 zien we de winter niet echt op gang komen. Al voelt het nu wel winters aan na al het zachte weer van de afgelopen tijd.
 • Geweldplegers in cel in afwachting snelrecht
  Het wordt in 2015 mogelijk om vaker verdachten in afwachting van hun berechting via snelrecht vast te houden. Dat maakt het ministerie bekend.
 • Filmmiddag voor senioren met 'Michiel de Ruyter'
  EMMELOORD - Iedere tweede donderdag van de maand is er een speciale filmmiddag voor de senioren. Donderdagmiddag 12 februari wordt de spectaculaire hystoris ...
 • Parkinson café in dienstencentrum
  EMMELOORD - In dienstencentrum Wittesteijn te Emmeloord wordt op vrijdag 6 maart van 10.00-12.00 uur een ...
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal