Vrijwilligerswerk in Emmeloord


emmeloord.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Vrijwilligerswerk in Emmeloord
Antonius Emmeloord
Antonius ziekenhuis emmeloord // nieuws. antonius ziekenhuis emmeloord
http://www.antonius-emmeloord.nl/het-antonius-ziekenhuis-sneek-emmeloord-is-het-patientvriendelijkste-ziekenhuis-van-heel-nederland-.htm?steID=4&itmID=5021

Brandweer
Brandweer.nl/flevoland - vrijwilligers noordoostpolder. vacatures voor vrijwilligers in de noordoostpolder.
http://www.brandweer.nl/flevoland/actueel/vacatures/?ActItmIdt=3100

Interaktcontour
Interaktcontour
http://www.interaktcontour.nl/nieuws/gezocht-vrijwilligers-voor-nl-doet-in-emmeloord

Kringloopwinkels
Kringloopwinkel emmeloord. bekijk de informatie over de kringloopwinkel emmeloord. zoek je de openingstijden van de kringloopwinkel in emmeloord? bekijk dan hun website.
http://www.kringloopwinkels.net/kringloopwinkel-emmeloord.php

Mcemmeloord
Vrijwilligers | mc emmeloord ziekenhuis. de mc|groep een algemeen ziekenhuis. wij werken op drie locaties, namelijk in lelystad, emmeloord en dronten.
http://www.mcemmeloord.com/werken-leren/vrijwilligers

Vrijwilligerspuntnop
Vrijwilligerspunt noordoostpolder - vacaturebank
http://www.vrijwilligerspuntnop.nl/vacaturebank

Zorggroep Onl
Zorggroep oude en nieuwe land. voor vertrouwde, regionale zorg thuis of in een zorglocatie, 7 dagen per week, 24 uur per dag.
http://www.zorggroep-onl.nl/main.asp?pid=32

Gerelateerd
 • Drie polderbewoners naar top Alpe 'd Huez
  Drie polderbewoners naar top Alpe ?d Huez
 • Diederik Boer mikt op landstitel met Ajax
  Doelman Diederik Boer uit Emmeloord wil in 2015 kampioen worden met Ajax. Dat zegt hij in een interview met Omroep Flevoland, dat komende zondag wordt uitgezonden tijdens het Flevoland Sport Jaaroverzicht. De Emmeloorder maakte afgelopen zomer de overstap van PEC Zwolle naar Ajax. Met PEC schreef Boer historie door de KNVB-Beker en de Johan Cruijff Schaal te winnen. Bovendien speelde de doelman met de club voor het eerst Europees voetbal. Aankomende zondag is het Flevoland Sport Jaaroverzicht vanaf half tien 's ochtends te zien op televisie.
 • Weer geen nieuws over Stadshart Emmeloord
  En weer kon de wethouder niets concreets meedelen over het Stadshart in Emmeloord.
 • Brandweer heeft brand onder controle
  De brand op het industrieterrein Nagelerweg in Emmeloord is onder controle. Dat meldt de brandweer. Het vuur was rond 11 uur uitgebroken in een bedrijfsgebouw aan de Produktieweg. In het pand stond een aantal auto's waaronder oldtimers. Zwarte rookwolken waren te zien boven woonwijk de Zuidert. Het is nog onduidelijk of er asbest is vrijgekomen. De brandweer riep omwonenden op om uit voorzorg ramen en deuren te sluiten. Er is een persoon naar het ziekenhuis gebracht die rook heeft ingeademd. In hetzelfde pand brak in maart 2011 ook al brand uit. Beste brand aan de productieweg in emmeloord pic.twitter.com/eLCQuPi3WG — Bas Anneveld (@basanneveld) 25 oktober 2014
 • Nederlandse kerstverlichting vier keer rond de aarde
  EMMELOORD - De Nederlandse huishoudens hebben bij elkaar meer dan 175.000 kilometer aan kerstverlichting in huis. Dat is ruim vier keer de omtrek van de aar .
 • Gift Kringloopmarkt Emmeloord voor TTH
  Tijdens de 8 januari gehouden nieuwjaarsbijeenkomst van TTH Noordoostpolder - Urk reikte een vrijwilligster van de Kringloopmarkt een cheque uit.
 • Flevo Boys speelt gelijk tegen Genemuiden
  De voetballers van Flevo Boys hebben dinsdagavond een oefenduel tegen Topklasser Genemuiden gelijk gespeeld. In Emmeloord kwamen de ploegen niet verder dan 1-1. Bij de rust gingen de gasten met 1-0 aan de leiding.  Genemuiden kwam in de 18e minuut op voorsprong door een prima ingeschoten vrije trap van Erik Rotman. Vier minuten na de pauze nam Aran Nijboer voor de thuisploeg de gelijkmaker voor zijn rekening.  De Emmeloorders zijn in voorbereiding op de tweede competitiehelft van de Hoofdklasse C. Flevo Boys hervat de competitie op 24 januari met een uitduel in Wierden tegen SVZW.
 • Contactavond voor ouders van kind met gedragsproblematiek
  Contactavond voor ouders van kind met gedragsproblematiek
 • Weerbericht | 28 januari 2015: Winterse buien
  weerbericht Emmeloord door Robert de Vries Weerdiensten | 28 januari 2015: Winterse buien
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal