Vrijwilligerswerk in Emmeloord


emmeloord.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Vrijwilligerswerk in Emmeloord
Antonius Emmeloord
Antonius ziekenhuis emmeloord // nieuws. antonius ziekenhuis emmeloord
http://www.antonius-emmeloord.nl/het-antonius-ziekenhuis-sneek-emmeloord-is-het-patientvriendelijkste-ziekenhuis-van-heel-nederland-.htm?steID=4&itmID=5021

Brandweer
Brandweer.nl/flevoland - vrijwilligers noordoostpolder. vacatures voor vrijwilligers in de noordoostpolder.
http://www.brandweer.nl/flevoland/actueel/vacatures/?ActItmIdt=3100

Interaktcontour
Interaktcontour
http://www.interaktcontour.nl/nieuws/gezocht-vrijwilligers-voor-nl-doet-in-emmeloord

Kringloopwinkels
Kringloopwinkel emmeloord. bekijk de informatie over de kringloopwinkel emmeloord. zoek je de openingstijden van de kringloopwinkel in emmeloord? bekijk dan hun website.
http://www.kringloopwinkels.net/kringloopwinkel-emmeloord.php

Mcemmeloord
Vrijwilligers | mc emmeloord ziekenhuis. de mc|groep een algemeen ziekenhuis. wij werken op drie locaties, namelijk in lelystad, emmeloord en dronten.
http://www.mcemmeloord.com/werken-leren/vrijwilligers

Vrijwilligerspuntnop
Vrijwilligerspunt noordoostpolder - vacaturebank
http://www.vrijwilligerspuntnop.nl/vacaturebank

Zorggroep Onl
Zorggroep oude en nieuwe land. voor vertrouwde, regionale zorg thuis of in een zorglocatie, 7 dagen per week, 24 uur per dag.
http://www.zorggroep-onl.nl/main.asp?pid=32

Gerelateerd
 • Voetballers Flevo Boys betrokken bij ongeval
  Drie voetballers van Flevo Boys uit Emmeloord zijn samen met hun elftalleider betrokken geraakt bij een verkeersongeluk in Blokzijl. De drie spelers van B6 raakten lichtgewond en zijn inmiddels weer thuis. De elftalleider is naar het ziekenhuis gebracht. Het viertal was onderweg van een uitwedstrijd in Diever naar huis toen ze een klapband kregen. Daardoor reed de auto tegen een boom aan en kwam verderop tot stilstand. Bij het ongeval waren geen andere automobilisten betrokken.
 • Veiling in 't Voorhuys voor speeltuin kinderboerderij
  Veiling in ?t Voorhuys voor speeltuin Kinderboerderij
 • Flevo Boys bouwt al aan volgend seizoen
  Voetbalclub Flevo Boys uit Emmeloord heeft zeven selectiespelers van de huidige ploeg vastgelegd voor volgend seizoen. Het gaat om Arjen Postma, Aran Nijboer, Frank Post, Arnoud Post Wesley de Klein, Dick Hakvoort en Allan Bakker. Reservedoelman Jovan Tromp en verdediger Mark Koomen keren volgend seizoen niet terug in de selectie van trainer Wiljan Mossing Holsteyn. Teammanager Albert Ligtenberg is nog in gesprek met de andere spelers en zoekt nog naar versterkingen voor het team.
 • Zignea Emmeloord start triathlonafdeling
  EMMELOORD - Zwem- en waterpolovereniging Zignea start vanaf de tweede week van januari een speciale triathlonafdeling. Gedurende acht maanden worden athleten voorbereid op het zwemonderdeel van de Fit Fun-triathlon Noordoostpolder.
 • Prijswinnares Corina Post ontvangt sleutels Renault Twingo
  Prijswinnares Corina Post ontvangt sleutels Renault Twingo | De Noordoostpolder
 • Afdelingsavond Vrouwen van Nu Emmeloord
  EMMELOORD - De Vrouwen van Nu, afdeling Emmeloord hebben op woensdag ...
 • Kijkje nemen in dierenkliniek Emmeloord
  EMMELOORD - Dierenkliniek Emmeloord laat kinderen woensdagmiddag kennis maken met het vak van de dierenarts. Kinderen zes tot en met tien jaar kunnen op 'expeditie' door de kliniek, waarbij ze van alles te weten komen over het verzorgen van dieren.
 • Korfballers Emmeloord/Marknesse vergeten te scoren
  Korfballers Emmeloord/Marknesse vergeten te scoren
 • Hardlopen in rode jurkjes voor goed doel
  In Emmeloord moet op 13 juni een zogenoemde Red Dress Run worden gehouden. Het is de bedoeling dat deze dag zo veel mogelijk vrouwen en mannen gekleed in rode rokjes en jurkjes rennend een bepaalde afstand gaan afleggen. Het fenomeen Red Dress Run is overgewaaid uit Amerika en wordt georganiseerd om geld voor een goed doel in te zamelen. Geld dat in Emmeloord wordt ingezameld, is bestemd voor de Golden Life Foundation van Laura Maaskant. Deze stichting is opgericht door de Emmeloordse Laura Maaskant om inspirerende ideeŽn van jongeren financieel en coachend te ondersteunen..
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal