Vrijwilligerswerk in Emmeloord


emmeloord.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Vrijwilligerswerk in Emmeloord
Antonius Emmeloord
Antonius ziekenhuis emmeloord // nieuws. antonius ziekenhuis emmeloord
http://www.antonius-emmeloord.nl/het-antonius-ziekenhuis-sneek-emmeloord-is-het-patientvriendelijkste-ziekenhuis-van-heel-nederland-.htm?steID=4&itmID=5021

Brandweer
Brandweer.nl/flevoland - vrijwilligers noordoostpolder. vacatures voor vrijwilligers in de noordoostpolder.
http://www.brandweer.nl/flevoland/actueel/vacatures/?ActItmIdt=3100

Interaktcontour
Interaktcontour
http://www.interaktcontour.nl/nieuws/gezocht-vrijwilligers-voor-nl-doet-in-emmeloord

Kringloopwinkels
Kringloopwinkel emmeloord. bekijk de informatie over de kringloopwinkel emmeloord. zoek je de openingstijden van de kringloopwinkel in emmeloord? bekijk dan hun website.
http://www.kringloopwinkels.net/kringloopwinkel-emmeloord.php

Mcemmeloord
Vrijwilligers | mc emmeloord ziekenhuis. de mc|groep een algemeen ziekenhuis. wij werken op drie locaties, namelijk in lelystad, emmeloord en dronten.
http://www.mcemmeloord.com/werken-leren/vrijwilligers

Vrijwilligerspuntnop
Vrijwilligerspunt noordoostpolder - vacaturebank
http://www.vrijwilligerspuntnop.nl/vacaturebank

Zorggroep Onl
Zorggroep oude en nieuwe land. voor vertrouwde, regionale zorg thuis of in een zorglocatie, 7 dagen per week, 24 uur per dag.
http://www.zorggroep-onl.nl/main.asp?pid=32

Gerelateerd
 • Glazen Huis haalt 30.000 euro op
  Het glazen Huis in Emmeloord heeft dit jaar 30.000 euro opgebracht. Daarvan is ruim 11.000 euro ingezameld door een veiling op zaterdag van allerlei voorwerpen, waaronder schilderijen.  De opbrengst is deze keer lager dan vorig jaar. Toen werd er 50.000 euro in Emmeloord ingezameld. Het geld gaat naar de landelijke campagne van 3FM Serious Request. Die gaat dit jaar over meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden.  Ook in Lelystad hebben drie dj's zich drie dagen opgesloten in een glazen huis. Die actie loopt nog tot maandagavond.
 • Bibliotheek op school start in januari
  EMMELOORD - De eerste bibliotheken op school gaan vanaf januari 2015 in een paar dorpen in de Noordoostpolder van start.
 • Ans Wassenaar-De Graaf stopt na ruim 500 baby's
  Voor Ans Wassenaar-De Graaf breekt in 2015 een nieuw hoofdstuk van haar leven aan. Na 46 jaar stopt ze als kraamverzorgster.
 • Puzzeltheek Emmeloord is verhuisd
  EMMELOORD - De Puzzeltheek in Emmeloord is verhuisd naar Toutenburgh 4. Liefhebbers kunnen op woensdagmiddag van 14.00-15.30 uur legpuzzels te komen lenen. ...
 • NOP wil oplossing voor asbest in afgebrand bedrijfspand
  De gemeente Noordoostpolder wil een oplossing voor het asbest in een afgebrand bedrijf aan de Produktieweg in Emmeloord. Het pand brandde in oktober uit en is sindsdien afgezet met hekken en linten. Volgens de gemeente zijn er volop gesprekken met de eigenaar en een expertisebureau om de situatie op te lossen. In de tussentijd wordt gecontroleerd of er sprake is van dreigende verspreiding van asbest door verslechterende weersomstandigheden of ondeugdelijke afzetting. Mocht er gevaar voor het milieu of de volksgezondheid dreigen te ontstaan, dan zal de gemeente ingrijpen. In het pand staan nog altijd veertig auto's van een bedrijf dat auto's restaureert. Zolang het asbest niet is weggehaald, mag het bedrijf de auto's en andere inventaris zoals gereedschap niet weghalen.
 • Masséus verkozen tot Polderpionier 2015
  Kunstenaar en oud-ondernemer Joop Masséus uit Emmeloord is verkozen tot Polderpionier 2015. Dat gebeurde gisteravond tijdens het traditionele Nieuwjaarsfestival in 't Voorhuys in Emmeloord. Masséus woont sinds 1957 in Emmeloord. Hij heeft volgens de organisatie van de Polderpionier veel betekend voor het toneel in de dorpen, het Muzisch Centrum en later ook voor theater ?t Voorhuys. In 2008 werd Joop Masséus door de gemeente Noordoostpolder aangesteld als polderdichter.
 • Automobiliste gered uit kanaal in Emmeloord
  EMMELOORD - Een bestuurster van een auto is vrijdagmorgen na een eenzijdig ongeval op de Randweg bij Emmeloord te water geraakt. Nadat de hulpdiensten arriveerden is de bestuurster op tijd uit de auto gehaald door de brandweer.
 • Ceres wint in Kampen overtuigend van Lay Back
  Ceres wint overtuigend in Kampen
 • Rustige jaarwisseling in de Noordoostpolder
  EMMELOORD - De jaarwisseling in de Noordoostpolder is op een paar incidentjes na rustig verlopen. Gisteren werd de 'balans' opgemaakt. Burgemeester Auke van der Werff twitterde gisteren: 'Moo ...
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal